Vaderhartdag - 23 september 2017

Op zaterdag 23 september organiseren de Baptisten Gemeente Steenwijk en De Regisseur samen een ééndaagse conferentie over het Vaderhart van God. Van 10 uur ‘s morgens tot 21 uur ’s avonds wordt er in het gebouw van de Baptisten Gemeente Steenwijk (Dolderweg 23A  in Steenwijk)  gesproken over de liefde die God zelf is en over zijn liefde voor de mensen. Een aanraking met deze Liefde verandert je leven volledig.
Het Evangelie is eigenlijk heel eenvoudig samen te vatten. Het gaat over een Vader die Zijn kinderen weer terug wil krijgen. Kinderen die echt ervaren wat onbegrensde Goddelijke Liefde betekent. Onvoorwaardelijke en levens-veranderende liefde van een liefdevolle Vader. Hierover zal deze dag gaan.
Vier gastsprekers zijn hiervoor uitgenodigd: Eric en Helena de Kruik uit Holland en Richard en Nia Jones uit Engeland. Alle vier werken zij voor Fatherheart Ministries, een wereldwijde organisatie die tot doel heeft dit goede nieuws over de Vaderliefde van God aan de hele wereld te vertellen. De Regisseur en Baptisten Gemeente Steenwijk willen graag meewerken dit goede nieuws te verspreiden.
Iedereen is welkom. Inschrijven is noodzakelijk. Er is plaats voor 150 personen. De entree bedraagt 10 euro. Naar keuze kunt u tegen betaling gebruik maken van lunch (€ 5) en warme maaltijd (€ 10). De warme maaltijd zal worden geserveerd door Surinaams restaurant Suri Resto uit Steenwijk.
Inlichtingen bij Jan van Pijkeren en Bert van Drogen en op de site: www.fatherheart.eu
Inschrijving via internet: klik hier.
Inschrijving via e-mail: Stuur een mail naar Jan van Pijkeren of Bert van Drogen en geef daarin aan of u ook van de lunch en/of warme maaltijd gebruik wilt maken.
Betaling op de dag zelf.

Activiteiten

  • Helaas zijn er op dit moment geen activiteiten bekend.